GRANOLA&CO PARTNERS

Isabelle Sissau - Keramiek

"Gekneed, gevormd, uniek" Dit geldt voor alle gebruikskeramiek dat in het atelier van Isabelle Sissau gemaakt wordt. Het bolletje klei vorm geven op de draaischijf tot het na afdraaien, glazuren en bakken een uniek stuk wordt dat uiteindelijk bij de gebruiker op tafel komt.
Particulieren, bakkers, mensen uit de horeca vinden de weg naar het atelier en dagen Isabelle uit op zoek te gaan naar nieuwe unieke concepten...zo dus ook Granola en Co!

Gentiel

Stephan Destrooper gaat met het GENTIEL-concept terug naar de essentie van het brood, de échte smaak van vroeger, gecombineerd met techniek van vandaag. Het GENTIEL-concept is er eentje recht uit het hart. Genieten, smaak en voedzaamheid staan centraal. Deze broden worden met grote zorg bereid. We keren terug naar de authentieke basis van het brood: natuurlijke producten, desem, lange rusttijden en creativiteit zijn hier troef.

SILO-architectuuratelier

SILO – architectuuratelier staat voor creatief & effectief, gedreven & enthousiast, analytisch & intuïtief. Met een kritisch oog voor detail en materialisering worden innovatieve en op maat gemaakte projecten ontworpen, ongeacht de schaal. Voor elke vraagstelling wordt een grondige visie gecreëerd die een interessante dialoog mogelijk maakt tussen programma, ruimte en omgeving. Het resultaat van deze aanpak leidt tot een divers en geëngageerd oeuvre met kwaliteit, identiteit en harmonie als bindend kenmerk.

't MOLENTJE

Bij Koffie ’t Molentje geloven we in genieten. Genieten van kwaliteit en tijd samen. Alles wat we dan ook doen, doen we om anderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We doen dit door middel van het maken van lekkere, zacht gebrande, heerlijk ruikende koffiemengelingen. En we doen dit met veel passie sedert 1947.

Stephan Destrooper - Patissier

Als kleinzoon van Dhr. Jules Destrooper, de gerenomeerde koekjesfabrikant zit het bakken me in het bloed. Samen met ons sterk gedreven team streven we er naar om iedere dag onze klanten topkwaliteit aan te bieden. Een rijk assortiment, ambachtelijk bereide producten op basis van de meest zuivere grondstoffen. Geen enkel produkt verlaat de bakkerij zonder mijn persoonlijke inspectie. Ik hoop u binnenkort persoonlijk te mogen begroeten in onze zaak .

Atelier Dierendonck

Dierendonck, de naam kregen ze cadeau, voor het vak moesten ze hard vechten, eerst vader, later zoon. Dierendonck gaat over echt beenhouwer zijn, met kapmes, cutter en pétrin. Maar ook over het product willen kennen, bij de boer, de kweker, tussen de marchands. Hendrik gaat voor pure smaak, “de baan waarlangs emoties en herinneringen worden doorgegeven”. Hij is de man met de gespierde handen en het weke hart, die ontroerd kijkt naar zijn winkeletalage, Zijn atelier, de koelkamers, de rijpingskast. Trots op zijn ambacht, doordrongen van passie, zonder gaat het niet (the Butcher’s Book ©).